11 KALEM ÇAMAŞIR MAKİNESİ YEDEK PARÇA MALZEME ALIMI

Güncelleme Tarihi: 13/03/2018

İl Sağlık Müdürlüğü

Hastanemizin ihtiyacı olan malzeme/yapım işi/hizmet alımı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesi uyarınca doğrudan temin usulü ile temin edilecektir. Birim fiyat teklif mektubunuzun Hastanemiz Satın alma Birimine (Doğrudan Temin Birimi) ulaştırmanız hususunda gereğini rica ederim.

13/03/2018

KURUTMA MAKİNESİ ISITICI REZİSTANS

KURUTMA MAKİNESİ TRİGER KAYIŞI

NOT

Alımımızdaki değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinden yapılacaktır.

ADRES: www.adanadhs11@saglik.gov.tr

Dikkat Edilecek Hususlar ve Alım Şartları

Son Teklif  Verme Süresi :  16/ 03 / 2018   Saat:  10:00

1. Teklif edilen Fiyat KDV hariç olacaktır. Teknik şartname hükümleri geçerlidir.
  2. Mal/Hizmet ve Yapım işlerinde gerekli tüm nakliye işlemleri yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.
  3. Alıma Hile, desise, Vaid, tehdit, nüfuz kullanma suretiyle fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun ilgili hükümleri uygulanacaktır.
  4. Malzeme teklifinde teklifte belirtilen kalite ve marka esas alınacak, benzer, muadili vb. malzemeler kabul edilmeyecektir.
  5. Bu mektupta birden fazla malzeme için teklif gönderilmiş ise her kalem malzeme için  teklif fiyatı yazılacak,   teklifler değerlendirilmeyecek, değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinden veya ayrı ayrı yapılacaktır.
  6. İmalat gerektirmeyip piyasadan hazır halde alınıp satılan malzemeler için,siparişin isteklinin eline ulaşmasına müteakip en geç 5(beş) iş günü içerisinde malzemeler teslim edilecektir.İmalat gerektiren veya tamiratı yapılacak malzemeler için teslimat süresi en fazla 7(yedi) iş günüdür.
  7. Verilen süre içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  8. Teklif veren firma yukarıda yazılı tüm şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.
  9. Faks yolu ile teklif kabul edilecektir.

İrtibat Telefon       :    (0322) 321 57 52/ 1022-1023

İrtibat Fax              :    (0322) 322 6970 / (0322) 322 83 80