5 KALEM İLAÇ ALIMI

Güncelleme Tarihi: 03/05/2018

SAĞLIK BAKANLIĞI

Hastanemizin ihtiyacı olan 5 kalem Acil İlaç Alımı işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.03.05.2018

Metoklopramid HCI 10 mg/2 ml 2 ml Ampul

Sodyum bikarbonat 84 mg/ml 10 ml Ampul

Potasyum klorür 7.5% 10 ml IV Ampul

Norepinefrin bitartarat 1 mg/ml 4 ml IV Ampul

Biperiden laktat 5 mg/ml 1 ml IM/IV 5 Ampul

Son Teklif Verme Tarihi:0705.2018 saat:10:00

8-Ödeme Zamanı:Fatura muhasebe birimine intikal etmesini müteakip 120 (Muhasebe biriminin nakit durumuna göre) ödeme yapılacaktır.

ADANA DEVLET HASTANESİ
Yeni Baraj Mah Hastaneler Kavşağı Seyhan ADANA
Tlf:0322 321 57 52 Dahili: Fax: e_mail:

ŞARTNAME
03051802.PDF