6 kalem Yüreğir Devlet Hastanesi Yangın Alarm Sistemi Malzemeleri

Güncelleme Tarihi: 11/05/2018

SAĞLIK BAKANLIĞI

Hastanemizin ihtiyacı olan 6 kalem Yüreğir Devlet Hastanesi Yangın Alarm Sistemi Malzemeleri işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim

11.05.2018

3300 O Elektronik Adreslenebilir, Mikroişlemci Kontrollu Interaktif Optik Duman Dedektörü

32241 Dedektör Soketi (Standart)

3300 MCP EU Elektronik Adreslenebilir, Mikroişlemci Kontrollu Interaktif Yangın Alarm Butonu

IOM3311 Elektronik Adreslenebilir Mikroişlemci Kontrollu Interaktif Kontrol Modülü

OMS3301-mini Elektronik Adreslenebilir Mikroişlemci Kontrollu Interaktif Siren Kontrol Modülü

32099/32739 DLI3240P X2-R Çift Mikroişlemcili (Redundant) Interaktif Power Loop Kartı( 2 Loop 252 Adres Kapasitesi, Programlanabilir 8xOC Çıkış, PL)

Son Teklif Verme Tarihi:14.05.2018 Saat:11:00

ADANA DEVLET HASTANESİ
Yeni Baraj Mah Hastaneler Kavşağı Seyhan ADANA
Tlf:0322 321 57 52 Dahili:1065 Fax:0322 322 6970e_mail:

şartname.PDF