PERFÜZÖR ENJEKTÖR VE SETİ 09.07.2018

Güncelleme Tarihi: 09/07/2018

Hastanemizin ihtiyacı olan 1 kalem Hastanemizde Kalmadığından Dolayı işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.

09.07.2018

PERFÜZÖR ENJEKTÖR VE SETİ

Son Teklif Verme Tarihi:13.07.2018 Saat:10:00

2- Mal/ Hizmet ve Yapım işlerinde gerekli tüm nakliye işlemleri yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.

YÜREĞİR DEVLET HASTANESİ
Serinevler Mh. Egebagatur Blv.01240 Yüreğir / ADANA
Tlf:0322 321 57 52Dahili:55 45 Fax: 0322 322 69 70 e_mail:

PERFÜZÖR SET,İ ŞART..PDF